Digipalvelutehdas – yhdessä yritysten kanssa

Digipalvelutehdas on konsepti, jota kehitetään yhdessä. Mukana on julkinen sektori (OKM/Kopo), asiakkaita ja ICT -yrityksiä. Mallin alku on työstetty ministeriössä (kesällä) muutaman virkamiehen toimesta. Työtä jatketaan nyt muiden sidosryhmien kanssa. 26.8.2015 mallin kehittämistä jatketaan yritysten kanssa ja syksyllä otetaan vielä ainakin yksi kehitysiltapäivä pelkästään asiakkaiden kanssa.

Yrityspäivään 26.8.2015 tein kutsun, jonka laitoin Koodia Suomesta yhteisön slackiin tyrkylle saatesanojen kanssa. Sitä kautta löytyi 5-6 yritystä. Ennalta oli jo muutama yritys jäänyt haaviin sitä kautta kun olin alustavaa mallia pitchannut niille lounaan ohessa.Mukana on isompia ja pienempia yrityksiä. Kaikki ei ole puhtaasti ”softataloja”, vaan mukana on muun muassa koodaava mainostoimisto. Lisäksi on arkkitehtuuriosaamiseen erikoistunut yritys.Eikä olekaan tarkoitus kaahia suurta laumaa ICT -firmoja.

Digipalvelutehtaan yrityspäivässä ei siis jaeta projekteja firmoille vaan pyritään rakentamaan yhteistä kuvaa siitä, miten homma saadaan toimimaan.

Vasta myöhemmin tulee kilpailutukset silloin kun niitä tarvitaan ja niihin saa osallistua kaikki riippumatta siitä oliko mukana yrityspäivässä vai ei.

Joka tapauksessa, malliin voi tutustua osoitteesta http://www.digipalvelutehdas.fi. Siellä on kuvattuna pääasioita ja linkit tarkempiin kuvauksiin. Mikäli joku yritys nyt kiinnostui osallistumisesta yrityspäivään, niin ottakoon yhteyttä pika puolin.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s