Tarjouspyynnön kysymys-vastaus osio Githubiin

Tässä Digipalvelutehtaan puitteissa on taas käynnistelty muutamia kilpailutuksia. Osana prosessia tarjouspyyntöön vastaamista harkitsevat tahot voivat pyytää tiettyyn päivämäärään mennessä lisätietoja asioista, jotka ovat jääneet epäselväksi virkamiehen laatimassa tarjouspyynnössä. Normaali teksti tuossa kohdassa on jotain tyyliin:

Tarjouspyyntöön liittyvät suomenkieliset lisäkysymykset pyydetään jättämään 5.9.2015 klo 16.15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen joku.virkamies@valtio.fi. [Organisaation nimi] toimittaa kysymykset ja niihin annetut vastaukset samansisältöisinä kaikille yhteystietonsa edellä mainittuun sähköpostiin ilmoittaneille. Tarjoaja on velvollinen huomioimaan kysymykset ja niihin annetut vastaukset sekä käyttämään hyväkseen mahdollisesti täsmennettyjä tietoja tarjousta antaessaan. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi muulla tavoin (esim. puhelimitse) esitettyihin kysymyksiin ei voida vastata.

No niin. Eli siis sähköpostilla. Onkos tämä nyt vähän 90-lukua? Miksei tuo kohta voisi olla esimerkiksi näin:

Tarjouspyyntöön liittyvät suomenkieliset lisäkysymykset pyydetään jättämään 5.9.2015 klo 16.15 mennessä github palveluun osoitteessa https://github.com/Digipalvelutehdas/DIPOR/issues ’”tarjouspyyntö” tagia käyttäen. [Organisaation nimi] vastaa kysymyksiin viikon kulessa yllä mainitusta aikarajasta Github -palvelussa. Tarjoaja on velvollinen huomioimaan kysymykset ja niihin annetut vastaukset sekä käyttämään hyväkseen mahdollisesti täsmennettyjä tietoja tarjousta antaessaan. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi muulla tavoin (esim. puhelimitse) esitettyihin kysymyksiin ei voida vastata.

Tämä ei varmaan ole mahdollista ja syitä on varmaan monia. Nimeä niistä muutama. Seuraava juttu onkin sitten se, että tarjouspyynnöt saisi ottaa vastaan digitaalisesti kun nyt ne tulee printattuina kirjaamoon.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s