Digipalvelutehdas – Canvas Camp

Digipalvelutehdas tai digitehdas niin kuin jotkut sitä kutsuu on jatkanut kiinnostuksen herätystä eri suunnissa ja viimeksi Kuntamarkkinoilla sitä pidettiin yhtenä vahvana ehdokkaana kärkihankkeeksi.

Digipalvelutehtaan yrityspäivä pidettiin 26.8.2015 ja siellä nousi esiin ajatus canvas tyyppisestä harjoituksesta, jossa paperilla pyöritetään miten rahat yms liikkuu. Erittäin hyvä idea. Nyt järjestämme Canvas Camp tapahtuman.

Tässä välissä tullaan pitämään julkiselle sektorille suunnattu sparrauspäivä 24.9.2015. Lisäksi pidetään avoin Digipalvelutehdas webinaari 15.9.2015.

Digipalvelutehdas Canvas Camp

Leiritys on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille, joiden business liikkuu digitaalisten palveluiden tuottamisen ympärillä muodossa tai toisessa ja jotka arvelevat että Digipalvelutehtaan malli voisi olla käytettävissä myös yrityksen kohdalla. On syytä pitää mielessä että Digipalvelutehdas voi hyvinkin olla se reitti mitä kautta syntyy palveluiden widget tyyppiset (alustavat) ulottuvuudet palvelunäkymiin. Mukaan saa tulla kuka vaan, mutta leirin fokus on talous- ja resurssiasioissa, businesmalleissa.

Leiri koostuu kolmesta osasta:

  1. online tapaaminen 21.9. klo 13-14 (connect.funet.fi/digitehdas), jossa vaihdetaan ajatukset ja määritellään itsenäisen työskentelyn tavoitteet ja materialit sekä menetelmät. Saa ehdottaa menetelmiä!
  2. Itsenäinen työskentely 21.9-7.10.2015: yritysten henkilöstö tekee ”paperi canvas” malleja siitä miten näkisivät että homman pitäisi mennä että toiminnasta tulee yritykselle kannattavaa. Toiveena on että toimitaan nyt niin avoimesti kuin mahdollista. Toisin sanoen canvas tuotokset saa laittaa Digipalvelutehtaan hackapadiin tai olla laittamatta. Mikäli useammat tahot päätyvät laittamaan tuotoksensa julkiseksi (Digitehdas hackpad) ja työstämään mallejaan avoimesti, voi muut saada uusia ideoita teidän malleista. Pakko siis ei ole, mutta eipä geneeriset mallit mitään suuria salaisuuksia ole. Hackpadiin täältä.
  3. Yhteenveto 7.10.2015 klo 12-15, OKM tiloissa, käydään läpi tuotokset. Järjestetään tähän tilaisuuteen etäilymahdollisuus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen mukaan tapahtuu EventBriten kautta kumpaankin tilaisuuteen erikseen: online tapaaminen 21.9. ja 7.10.2015 yhteenvetopalaveri OKM tiloissa Helsingissä.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s