Jotain uutta 2/2017 alkaen – virkavapaa OKM:stä

Menin OKM:ään joulukuussa 2013. Nyt tulee siis täyteen 3 vuotta virkamiehenä, ensin projektipäällikkönä Ministeri Kiurun projektissa (EduCloud pystytys) ja myöhemmin yleissivistävän koulutuksen ja varhaiskasvatuksen osaston kehittämispäällikkönä. Jälkimmäisessä toimenkuva on vähän elänyt ja viimeisin lisäys oli osaston innovaatiotoiminnan kehittäminen. Paljon on tullut tehtyä; paljon on tullut epäonnistuttua mutta onneksi myös onnistuttua. Pääasiassa oikeastaan jälkimmäistä.

Suunniteltu juttu – tekemisen moodi takaisin

Tämä virkavapaa on ollut alusta asti suunniteltu juttu. Nyt on aika ottaa aikalisä ja hakea tekemisen moodi takaisin. Virkamiehenä tuppaa käymään niin että kapinallisuus, uusien toimintatapojen puskeminen ja suoraviivaisuus kuolee koneiston jauhaessa minusta virkamiesmuottiin sopivaa. Olen muuttunut jo vähän siitä mitä olin ja miksi minut alunperin haluttiin ministeriöön.

Mitä sitten teen 2-12/2017? No enpä vielä tiedä.

Olen avoin ehdotuksille edelleen. Jotain yksityisellä sektorilla tapahtuvaa ja toimeenpanoon liittyvää eli tekemistä.

Tarinani löytyy blogeista

Asioista joita olen tehnyt löytyy tietoa tästä blogista, edellisestä blogista ja luonnollisesti LinkedIn:stä. Pistä viestiä vaikka Twitterin kautta. Vuodenvaihteen jälkeen väittelen aiheesta: ”Peer Production economy – revolution in design, development and manufacturing”, josta löytyy lisää osoitteesta: http://tonnillatohtoriksi.wordpress.com/

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s